Galleriet

Maj 2019:Unikke håndmalede malerier.

Plakater og kort af eget design


af Betina Stjernholm Sonne Krasilnikoff
Vi er ved at få renoveret vores stald til et atelier/galleri. Den er meget ramponeret og trænger til en ordentlig omgang før jeg kan holde åbent i udvalgte weekender forår-sommer. Renoveringen kan kun gå for langsomt... måske vi søger professionel hjælp, hvis det går for langsomt.

 

Vi er så småt begyndt at grave ud i den ene ende, så vi kan få støbt det gulv der mangler. Vi håber, at vi får lavet hele stalden færdig inden slutningen af august 2019, da jeg gerne skulle holde "Åbent Atelier" den 31/8-1/9 2019 (årligt arrangement i Næstved kommune).

 

Følg løbende med i vores renoveringsprojekt her:

December 2018:

Vi graver ud for enden, hvor der mangler støbt gulv. De 2 halvmure skal væltes, og den højre side af stalden ser ligesådan ud. Vi tager lidt af gangen, så det kommer til at tage lang tid...

Januar 2019:

Vi har fået et tilbud på udgravning og støbning af nyt gulv, hvilket vi har sagt ja til, så i løbet af januar går håndværkerne i gang. Efterfølgende skal vi selv isolere væggene. 

Vi har nu fået ryddet stalden helt, så håndværkerne kan komme til i uge 2. De starter med at støbe noget fundament, så de kan sætte flere søjler op, så stalden ikke falder sammen, når de graver ud. Der skal også skæres et større hul ind til stalden, så maskinerne kan komme ind.

Væggene er væltet og gulvet er banket op. Der er støbt  4 nye fundamenter til søjler, men dem kan man dårligt se for brokker. Vi glæder os meget til gulvet bliver støbt.

Håndværkerne har lagt isolering og armeringsjern på det meste af gulvet, så nu er der ikke lang tid til støbningen. Vi undgår nok ikke at der er 2x3 søjler, som skal bære loftet, men det må vi finde en løsning på.

Gulvet er blevet støbt og skal bare slibes. Herefter er det os, som skal smøre ærmerne op og isolere væggene, male mv. Vi glæder os...hehe.

Marts 2019:

Vi har lidt store udfordringer med al den vand, der kommer ned foroven. Inden vi kan gå i gang med at mure vægge indenfor, så bliver vi nødt til at sætte tagrender på hele længen. Der trænger nemlig vand ind...

Gemalen rejser en del i øjeblikket og læser også til eksamen, så der sker ikke så meget for tiden med renoveringen.

Vi satser på at komme rigtig i gang efter påske.

11/5: Vi har endelig været ude og købe lidt materialer til væggen, og er nu gået i gang med at mure hullet op i væggen. Min dygtige mand står for hele renoveringen med mig som hjælper.
Mens han murede pudsede jeg vinduer. Dét var tiltrængt, og nu kan man se ud af dem igen. Der er dog nogle glas, som skal udskiftes, og så skal der fortsatsvinduer i, når vi får lavet væggen.